Čeložnický zpravodaj vydání druhé

19.07.2011 22:16

Hlásíme se Vám podruhé z tábora RANGERS 2011.

Další den je za námi a na nás teď znova je ten úkol, informovat Vás o dění na našem táboře. Takže, co se událo nového za posledních dvacetčtyři hodin? Táborák je úspěšně za náma a jsme rádi, že nám jej počasí i přes drobné přeháňky umožnilo. Zahajovací oheň se nadmíru povedl a dokonce se ozvaly hlasy, že ten včerejší byl jeden z nejlepších za posledních mnoho let. Spousta srandy, vyhodnocení úkolů z prvního dne a ukázky zvířecích námluv v podání instruktorů a vedoucích byly třešničkou na dortu již tak bohatého programu. Vypíchl bych lenochody, surikaty, ještěrky a šneky :-D Kdo neviděl, může litovat. Závěrečný song, ukolébavka od Jarka Nohavici, ukončila pohodový den.

 

Je ráno a táborový gong budí ospalé táborníky. Ti se plouží ze stanů a za řevu "rozcvičkááááááááááááááá" Odbíhají oddíly probudit v sobě pohybové aktivity. Po snídani se nám protažení těl náramně hodilo. Čekal totiž na všechny velký závod, při němž mohli uplatnit znalosti získané z předešlého dne. Střelba ze vzduchovky, praku, luku a hod granátem, dala všem zabrat, ale úkolu se zhostili s naprostou rozvahou ostřílených lovců mamutů. Po ukončení závodu bylo sehráno několik her, abychom si urychlili čas, jenž nám zbýval do oběda.

 

Hrachovou polévku a rizoto v našich žaludcích jsme vklidu vytrávili během odpoledního klidu, v němž si všichni užili krásně vyhřáté sprchy a v následném výukovém programu se děti naučili, jak stavět bivaky, rozdělat oheň, poznat a odlít stopy. Následovaly další hry a soutěže.

 

Po večeři jsme sehráli jednu z nejoblíbenějších her fazolačku. Vyhráli dle předpokladů děti a instruktoři si mezi náma ani neškrtli. Ale nikomu to neříkejte :D Nyní, když píši tento zápis, jsou všichni účastníci na cestě za stezkou odvahy. Uvidíme zítra, kolik dětí se odváží projít celou trasu z Kolomaznice zpět do tábora. Doufejme, že to všichni zvládnou bez úhony. Instruktoři nám je všechny pohlídají.

 

S přáním krásného večera z Čeložnic pro tento blog Komanč.

 

PS: Pořád máme u sebe pinkpongový míček :D

Další fotky přibyly na našem albu. Můžete se na ně podívat zde: zalesak-celoznice.rajce.idnes.cz/Letni_tabor_Celoznice_-_Rangers_2011/