Den čtrnáctý: KONEC A ODJEZD

31.07.2016 17:09

Každá akce, hra, soutěž, stejně jako letní tábor, má svůj začátek a konec. A ten nastal právě v sobotu dopoledne. Těch čtrnáct dnů uteklo jako voda při páteční dešťové přeháňce. Spousty hodin příprav, vymýšlení, úprav základny, skládání týmu, to vše je najednou minulostí. Všichni se rozjedou do svých domovů a nastane zase ten každodenní koloběh běžného života. Ale něco po každém táboře přece jenom zůstane. Vzpomínky, nová přátelství a také zkušenosti, které těm všem, co na táboře byli, nikdy nikdo nevezme. My, celý tým, který se o děti staral po celou dobu pobytu u nás na základně, pevně věříme, že se všem alespoň trochu líbilo. Ať už jídlo, nebo nějaká ta hra, soutěž, závod. A když už nic, tak alespoň ta každovečerní ukolébavka, kterou na dobrou noc zpívali všichni vedoucí uprostřed tábora. A taky budeme doufat, že když příští rok někdy v prosinci vypustíme do světa informaci o konání letního tábora v Čeložnicích na rok 2017, že o něj bude stejně velký zájem jako letos.

Chtěli bychom totuto cestou poděkovat za důvěru všem rodičům, kteří se rozhodli své ratolesti svěřit do péče právě našemu táboru. Za to, že s námi byli i na těchto našich stránkách a sem tam si přečetli, co že se to na našem táboře zrovna děje.

Chceme samozřejmě poděkovat i všem těm, kteří se podíleli na přípravě celého tábora. Vedoucím, kuchyni, zdravotníkovi, údržbáři. I díky vám byl ten letošní tábor tak pohodový a vy ten tábor dobrovolně ve svém volném čase s radostí děláte. Pochopitelně i všem těm lidem, kteří sice na tábor nemohli, ale vždy na brigádu přijeli a nezištně pomohli při přípravě základny.

Co dodat závěrem? Snad jen to, že se budeme těšit příští rok s co největším počtem z vás zase nashledanou.

Naposledy z letošního tábora pro tyto stránky Komanč. Přeji všem krásný zbytek prázdnin :)