Den osmý: POVOZY

26.07.2016 23:24

Dobrý večer. Zdarvím všechny věrné čtenáře našich stránek. Doufám, že nás bedlivě sledujete a každý večer nebo ráno, hned po nastartování počítače, otevíráte táborové stránky a hledáte nová dobrodružství, kterými si Vaše ratolesti za uplynulý čas prošli. Začneme tedy popořadě:

Nedělní den byl ve znamení přípravy na velkou cestu. A na ni si musely výpravy zlatokopů vyrobit nějaký stroj, přibližovadlo nebo povoz, pomocí něhož by se dostaly přes zadané území. Výtvory to byly vskutku prazvláštní. Spíše připomínající sáně, no, i tak se všechny oddíly zhostily svého úkolu na výbornou a po malých dodělávkách se těšily na velký závod, který byl naplánován na příští den. Fotografie a videa z tohoto šíleného závodu se pokusím dodat zítra. Těšte se :)

Po výborném obědě tu byl netradiční závod. V něm měli zlatokopové za úkol proběhnout trať a na ní splnit několik úkolů. Mimo jiné křičení do trouby, kreslení obrázku poslepu, plivnutí do dálky, skřek vybraného zvířete. Zkrátka, úkoly pro pobavení, ale i na rozptýlení neustálé honby za zlatem a dolary. Mimochodem, za závod obdrželi ti nejlepší dolary do celotáborovky :)

Druhá část odpoledne byla věnována hrám na hřišti v obci. Na programu byly míčové hry různého typu. Děti se dobře bavily a celé odpoledne tak uteklo jako voda. Po návratu ze hřiště na ně čekala večeře a pak už hodně očekáváná diskotéka. Upravená dle táborových možností. Jídelna ale není moc velká, takže reprosoustava, pro tento účel přivezená, bez problému stíhala pobrat veškerou hudbu, kterou si DJ pro tento účel připravil do svého počítače.

Ve 22:30 byla odcinkána večerka a všichni spokojeně ulehli do svých spacáků. Pochopitelně tedy až po zpěvu ukolébavky.

Fotografie a videa dodám zítra :)

Fotgrafie z dnešního dne najdete ZDE