DEN OSMÝ: SAMÁ VODA

22.07.2018 22:10

Pronikavý zvuk gongu oznamoval v 7:30 budíček. Po něm si všichni šli protáhnout svá ztuhlá těla krátkou rozcvičkou. Po snídani byla na programu opět další celotáborová hra s názvem Léčivý pramen. Oddíly nejprve musely nalézt sklenici na léčivý pramen. Ta se nacházela na jednom místě v lese. Aby ji však získaly, musely se míčem trefit do velkého barelu. Poté se vrátily zpět do tábora, kde jim byla předána další zpráva, ve které se dozvěděly, kde mají onen léčivý pramen hledat. Tím pramenem byla nedaleká Smraďavka. Jednotlivci si vzaly svůj ešus a musely naplnit tímto léčivým pramenem celou sklenici umístěnou v táboře. Po cestě na ně však číhalo mnoho nástrah. Jednou z nich byl i útok agentů v podobě vedoucích a instruktorů, kteří jim mohli vodu vylít. Až byla sklenice plná, tak se všichni členové musely napít a tím se vyléčili od moci viru. 

Po odpoledním klidu byla naplánována další hra, bohužel nám ji zhatila poměrně vydátná bouřka. Všude byla samá voda a do akce se vložili vedoucí s instruktory. Ti se se převlekli do plavek a začaly dětem předvádět různé srandičky. Hráli bahnobal, pořádaly kohoutí zápasy v bahně nebo třeba běh na rychlost. Děti to se smíchem sledovaly ze stanů a fandili svým vedoucím. Jde vidět, že i když nevychází počasí podle plánu, tak si ze sebe umí vedoucí udělat srandu a zabavit celý tábor. Zbytek odpoledne se hrálo bingo a další hry v jídelně.

Po večeři čekalo děti menšípřekvapení. Konala se diskotéka a musíme říci, že všichni členové se zapojili a i když se večerka znatelně protáhla, děti nechtěly jít spát a vyžadovaly hraní dalších písniček. Tento den tedy skončil velmi úspěšně.

Fotogalerie  ZDE 

Video z nástupu na oběd ZDE