Den první: PŘÍJEZD

18.07.2016 21:00

Chtěl bych tímto opět po roce pozdravit všechny Vás, naše milé a věrné čtenáře. Rodiče, prarodiče nebo jen rodinné příbuzné dětí, které se k nám letos na tábor vydaly. Jak již mnohaletá tradice velí, budeme Vám všem i letos přinášet aktuální informace z našeho táborového dění. A začneme hned teď.

Budík zvoní dle stanoveného času v 7:00 a je na čase se připravit na příjezd dětí. Po vykonání raní hygieny a snídani se kluci oblečení do kostýmů vydávají na parkoviště a holky čekají na své děti v táboře. Po pár hodinách klouzání a několika stovkách kilogramů zavazadel, občas snad i tunách, jsme všichni. Zahájíme seznámením a pak nejdůležitější částí – obědem. Po obědě a dořešení drobností jsme vyrazili za poznáním okolí a zhotovením mapy, vlajky a pokřiku. V podvečer vzplál převeliký oheň a za zpěvu písní a kytar jsme se pomalu uchýlili do svých spacáčků a ukolébavkou jsme upadli do snů o dalších dnech.

Za vzdáleného ťukání do notebooků pak utichá celý tábor.

První den je zkrátka tradiční. Ono se ani nic moc nového vymyslet nedá. Všichni se musí seznámit s tím, co je čeká a nemine.

 

FOTOGRAFIE Z PRVNÍHO DNE NAJDETE ZDE