DEN PRVNÍ: PŘÍJEZD

15.07.2018 22:30

Rok se s rokem sešel a na naší táborové základně začal další tábor. Ten letošní na téma Labyrint a jak už zde bývá zvykem, budeme se snažit vás o dění na tomto táboře průběžně informovat. Proto sledujte tyto táborové stránky, kde budou zveřejněny zápisy z jednotlivých dnů a odkazy na fotky a videa.

V 9:30 projelo přes pole první auto s dětmi a všechno to začalo. Po příjezdu se děti ubytovaly v podsadových stanech a poznaly své vedoucí a instruktory. Po ubytování a seznámení se s táborovým řádem měly svůj první oběd na táboře. Byli jsme překvapeni, jak všem dětem chutnalo. Po obědě se děti šly seznamovat s okolím tábora a přitom přemýšlely nad názvem svého oddílu a vytvářely si vlajku.

Název oddílu musel souviset s tématem tábora. Na tomto místě bych rád nastínil, co se vlastně pod názvem Labyrint skrývá. Všichni členové tábora byli vývojáři, kteří pracovali na vývoji nové počítačové hry s názvem Labyrint. Vývoj bohužel nemohl být dokončen, protože jejich hru napadl virus trojský kůň. Vlivem tohoto virusu se všichni ocitli ve hře, kterou vyvíjejí. Jejich úkolem je vyhnout se všem nástrahám a postupovat ve hře po jednotlivých levelech. Nebude to však snadné. Mají pouze omezený počet energie, kterou postupně ztrácejí. Při určitých hrách ji však můžou získat.    

Večer se děti shromáždili u zahajovacího táboráku, kde představily své názvy a vlajky. U táboráku se zpívalo a hráli různé hry. Všechny děti se zapojily a moc je to bavilo. Po táboráku následovala krátká noční procházka, na které děti čekalo malé překvapení. Pro všechny děti byli na stanoveném místě v lese nachystáni plyšáci, které si ponechaly jako talismany a po zbytek tábora je budou nosit u sebe.

Po večerní hygieně za zvuků ukolébavky děti upadají do hlubokých snů. Doufejme, že se jim zdálo něco pěkného…

Pokud máte nějaké dotazy, určitě nám napište do knihy návštěv případně na náš facebookový profil.

Fotky z prvního dne naleznete ZDE

Video z táboráku je ZDE

 Sledujte i náš facebookový profil ZDE