Táborový deník vydání 5.

22.07.2011 21:41

Zdravím vás všechny, poctivé čtenáře našeho blogu a zvláště pak tohoto táborového zpravodaje.

 
Utíká to jako voda, která nám včera zkropila stany a nenechala nit suchou. Znova jsme si vzpomněli, jak to u nás vypadá, když je bláto. Naštěstí nás nemá co vyplavit a tak můžeme být naprosto klidní. Dnes už se ale počasí umoudřilo a vše, co včera zmoklo, dnes krásně proschlo, a tak jsme mohli konečně vystrčit nos z jídelny a vyrazit do krásných okolních lesů. Dopoledne v rámci pokračování výuky se oddíly vydaly na malou procházku na Kameňák a využily tak všechen čas k pobytu v přírodě. Vrátily se přesně k obědu. V odpoledním klidu proběhlo velké sprchování a úklid, který byl velmi potřebný po včerejším velkém lijáku, protože bylo potřeba roztřídit mokré věci a oddělit je od suchých a čistých. Všichni se činili a tak byl úkol splněn beze zbytku.
 
Po odpoledním klidu začal závod směřovaný na vědomosti z oblasti všeobecných znalostí a přírody. Otázky jsme natiskli na papír a rozvěsili je po známé trase všech ostatních závodů. Výsledky byly střídavě oblačné, ale není divu, protože spousta z nich byla spíše na tipování. Vyhodnocení bylo náročné, ale spravedlivé a výsledky se táborníci dozví zítra na nástupu.
 
Večer trávíme v jídelně u různých společenských a seznamovacích her. Následovat bude malá česká diskotéka, na kterou se všichni těší už od včerejška. Protože prostě včera být měla, ale jaksi se z důvodu plného programu neuskutečnila. Večer se trochu protáhne. Ale předchozí dny se měli všichni možnost konečně krásně a do růžova vyspat.
 
Doufejme, že nám aspoň chvíli vydrží tohle počasí abychom mohli zvládat program podle představ a plánů.
 
Vytrvejte s námi a budeme rádi, když budou přibývat čtenáři našeho deníku, kterých je den ode dne víc a víc a za to Vám děkujeme.
 
Pro zálesácký blog z Čeložnic: Komanč