Zálesácký tábor Rangers 2011

18.07.2011 20:50

Po roce opět v Čeložnicích na táboře. Jak tradiční a zaběhlé za těch mnoho let v létě o prázdninách. Budeme se Vám tady snažit přinášet pravidelné informace o aktuálním dění na naší táborové základně. Doba totiž pokročila a tak máme tu vymoženost počítače a připojení k internetu. K článkům budou taktéž připojeny fotky ve formě odkazu. A budou zdárně přibývat.

 
První den už je hodně podobný všem předchozím táborům. Příjezd, ubytování, rozdělení do oddílů, seznámení s programem toho letošního, procházka po okolí. Tento rok nebyl vyjímkou. Několik her a soutěží a ukončen noční procházkou do blízkého okolí. Po návratu všichni usnuli jako dudci.
 
Dopoledne druhého dne jsme všichni společně ztrávili výukou střelby ze vzduchovek, praku a luku. Základy orientace a ukázali jsme dětem základní uzly. Vše bylo proloženo hrami a soutěžemi. Všichni program zvládají v rámci možností a za odměnu si večer společně zahráli jednu z našich nejoblíbenějších her a to šátkovanou. Ta právě končí a schyluje se k zahajovacímu táborovému ohni.
 
Tlačen časem toliko k dnešnímu dni.
O dalších programech a situacích vás budeme informovat v následujících dnech. Proto prosím sledujte naše zpravodajství ;-)
Pro blog hodonínských Zálesáků z Čeložnic Komanč
 

Foto ZDE: zalesak-celoznice.rajce.idnes.cz/Letni_tabor_Celoznice_-_Rangers_2011/